Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین و به نقل از وب‌سایت نیواطلس، سیستم باغ هیدروپونیک مدرن AEVA،  به شما کمک می‌کند تا رشد غذای خود را به اندازه داشتن مایکروویو رایج کنید.

با مطالعاتی که نشان می‌دهد گیاهان امکان جبران انتشار CO۲ را دارند، همه ما باید در حال رشد گیاهان باشیم. اگر تا به حال می‌خواستید یک باغ کامل در خانه راه‌اندازی کنید اما فضا نداشتید، خوش‌شانس هستید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

AEVA، سیستم باغ مدرن هیدروپونیک، شیوه زندگی روزمره مردم، به ویژه ساکنان شهرها را تغییر داده است.

سیستم کاشت عمودی که در کانادا ساخته شده و به سرعت هر منطقه از خانه یا محل کار را به یک اثر هنری زنده تبدیل می‌کند. ساخته‌شده با قاب چوبی جامد، پایه‌های کرومی و فضای داخلی بدون BPA، مکانیسم کاشت به دارنده امکان می‌دهد تا حداکثر ۱۶ گیاه را در یک زمان پرورش دهد. از نظر تولید محصول در ماه، صرفه‌جویی در خرید مواد غذایی را در پی خواهد داشت و به شما کمک می‌کند سالم‌تر زندگی کنید.

فرآیند ساده است: باغ را به یک پریز معمولی وصل کنید، غلاف‌های بذر انتخابی خود را اضافه کنید (این کیت از قبل دارای یک بسته اولیه ۱۶ دانه است) و رشد غذای را تماشا کنید. با چراغ‌های رشد LED سفید با طیف کامل که به طور یکپارچه با هر دکور، آب و محلول‌های مغذی سازگار است که به طور همزمان برای تغذیه باغ کار می‌کنند، دیگر نگران فراموش کردن اصلاح گیاهان خود نخواهید بود.

با یک برنامه تلفن همراه هوشمند که با سیستم ادغام شده است، وقتی که زمان اضافه کردن کود یا پر کردن مجدد مخزن آب فرا رسیده است، هشدار دریافت صادر خواهد شد. همچنین فضای ذخیره‌سازی اضافی در ساختار وجود دارد که سایر محصولات خانگی را در خود جای می‌دهد. با این باغ عمودی کاربردی و زیبا، استرس را کاهش دهید، کیفیت هوا را بهبود بخشید و به طور کلی خانه خود را به مکانی بهتر تبدیل کنید.

کد خبر 659772 برچسب‌ها سبزی باغ و باغبانی گیاهان و درختان

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: سبزی باغ و باغبانی گیاهان و درختان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۵۳۵۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه به فاسیولا مبتلا می شویم؟

ایسنا/گیلان معاون بهداشتی علوم پزشکی گیلان گفت: مصرف سبزیجات محلی خام همچون چوچاق و خالیواش و نعناع و هر نوع سبزی خودرو و معطر جمع آوری شده از طبیعت و موجود در بازارهای محلی در ابتلای مردم به فاسیولا نقش اساسی دارد.

دکتر سید محمود رضوانی در گفت وگو با ایسنا، فاسیولیازیس را عفونت یا بیماری ناشی از انگل های جنس فاسیولا دانست و اظهار کرد: انگل های فاسیولا کرم های مسطح و برگی شکلی هستند که عمدتا در مجاری صفراوی و کبد دام ها از جمله گوسفند، بز، گاو، گاومیش و برخی از علفخواران دیگر زندگی می کنند.

وی با بیان اینکه برای برقراری چرخه زندگی انگل فاسیولا وجود دام های آلوده، منابع آبی دائمی یا فصلی، بارندگی فراوان و حلزون های میزبان واسط ضروری است، افزود: حیوانات آلوده به فاسیولا تخم انگل را همراه با مدفوع خود به محیط خارج دفن می کنند، در صورتی که این تخم در آب قرار گیرد، در درجه حرارت مناسب پس از حدود سه هفته در داخل آن یک لارو مژه دار به وجود می آید. این لارو پس از تشکیل از تخم خارج شده و با نفود در بدن حلزون های آبزی شروع به رشد و تکثیر می کند و به لاروهای دم دار تبدیل می شوند که این لاروهای جدید نیز پس از کامل شدن از بدن حلزون میزبان واسط خارج شده و در آب رها می‌شوند و به برگ گیاهان آبزی می چسبند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ادامه داد: حیوانان نشخوارکننده و انسان به دنبال خوردن گیاهان و یا سبزیجات آبزی حامل لاروهای انگل یا آب های سطحی آلوده به فاسیولا مبتلا می شوند.

رضوانی، خوردن سبزیجات محلی آلوده به فاسیولا به صورت خام، خوردن غذاهای تهیه شده با سبزیجات خام مانند دلار و زیتون پرونده، نوشیدن آب های سطحی و آب چشمه های روباز نواحی کوهستانی، خوردن جگر خام یا آبدار و شستن ظروف و سبزیجات مصرفی در آب های سطحی آلوده را از جمله راه های ابتلا به فاسیولا دانست و تاکید کرد: این بیماری دارای دو مرحله حاد و مزمن است و دوره کمون بیماری از چند روز تا چند هفته و چند ماه متغیر است، اما مهمترین نشانه های بیماری شامل تب و لرز و تعریق شبانه و دردهای شدید شکمی و اختلالات گوارش و نشانه های آلرژیک مانند کهیر و خارش و ناراحتی های تنفسی و کاهش ورزن و کم خونی و بزرگی کبد است.

وی با بیان اینکه مصرف سبزیجات محلی خام همچون چوچاق و خالیواش و نعناع و هر نوع سبزی خودرو و معطر جمع آوری شده از طبیعت و موجود در بازارهای محلی در ابتلای مردم به فاسیولا نقش اساسی دارد، گفت: این سبزیجات گاهی به صورت خام در تهیه غذاهای محلی کاربرد دارد که در صورت آلودگی به انگل می تواند در انتقال بیماری نقش ایفا کند؛ از آنجایی که ضد عفونی کردن این سبزیجات مشکل است باید از خوردن آنها به صورت خام پرهیز کنیم.

معاون علوم پزشکی گیلان بر لزوم پرهیز از مصرف توت فرنگی و سبزیجات خام محلی به صورت غیر بهداشتی تاکید کرد و گفت: شست و شوی سبزیجات با آب سالم و همراه با ضد عفونی کردن با محلول سرکه سفید(ترکیب یک به چهار سرکه و آب) به مدت ۱۵ دقیقه باشد. توت فرنگی نیز پس از شست و شو با آب سالم، حتما به مدت سه تا پنج ثانیه در آب جوش وارد شده و سریعا در آب سرد قرار گیرد.

رضوانی با بیان اینکه سبزیجات خام محلی خرد شده، پخته شده و یا خشک شده پس از فریز کردن به مدت پنج روز مصرف شود، عنوان کرد: پاک کردن سبزیجات با دستکش و خودداری از دست زدن به دهان موقع تمیز کردن سبزیجات نیز مورد تاکید است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اگر می‌خواهید انرژی تان زیاد شود این خوراکی‌ها را ناشتا بخورید!
  • سبزیجات در مدار گرانی+جدول
  • ۱۰ ماده غذایی که به شما در سفر به سوی کاهش وزن کمک می‌کنند
  • آموزش و پرورش : با معلم بلاگرها برخورد قانونی می‌شود/ چند نفر از این افراد را از سیستم حذف کرده ایم
  • روشی ساده برای به دام انداختن مار کبری (فیلم)
  • پخت یک غذا با بادمجان و سبزیجات توسط زوج مسن غارنشین افغان (فیلم)
  • روشی برای جلوگیری از آلزایمر + فیلم
  • چگونه به فاسیولا مبتلا می شویم؟
  • روشی برای درمان تنبلی چشم
  • برقراری نخستین ارتباط بلوتوثی با فضا/ مقرون به‌صرفه و کارآمد