Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-07@01:06:59 GMT

بازار شناور سبزیجات در کشمیر + عکس و فیلم

تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۳۸۷۲۱۸

بازار شناور سبزیجات در کشمیر + عکس و فیلم

‍‍‍‍‍‍

خبرگزاری مهر؛ گروه مجله*: یکی از بزرگترین جاذبه‌های گردشگری کشمیر دریاچه دال است. ورقه وسیع آب که در پهنه‌ای به مساحت ۱۸ تا ۲۲ کیلومتر مربع گسترده شده است، نمای قایق‌ها و خانه‌ها و قله‌های مه آلود کوه‌های پیر پنجال از این دریاچه واقعاً خیره کننده است.

در دوره حکمرانی مغول، ساحل دریاچه به عنوان استراحتگاه تابستانی امپراتوران مغول مورد استفاده قرار می‌گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این دریاچه که به «دریاچه گل‌ها» یا «جواهری در تاج کشمیر» نیز معروف است، به دلیل موقعیت دیدنی و بازار شناور سبزیجاتش مشهور است و هزاران نفر در سواحل آن زندگی می‌کنند.

بازار سابجی (به معنای بازار سبزی) جذابیت اصلی گردشگران در دره‌های کشمیر است. این یک بازار سازمان‌یافته است که در آن فروشنده‌ها درست زمانی که نور خورشید آب را لمس می‌کند، در مرکز دریاچه جمع می‌شوند.

این بازار شناور در سال ۱۹۶۰ زمانی که یک عکاس ژاپنی آن را در راهنمای گردشگری که در ژاپن منتشر شده بود به نمایش گذاشت، توجه بین المللی را به خود جلب کرد.

تمام اقلام فروخته شده در اینجا در باغ‌های شناور واقع در همان دریاچه تولید می‌شود. عرضه کنندگان این بازار روز خود را از ساعت ۴ صبح آغاز می‌کنند و برای برداشت محصول خود به باغ‌های شناور خود می‌روند. سبزیجات تازه ریشه کن شده سپس به بازار سابجی واقع در مرکز دریاچه دال برده می‌شوند. هیچ مغازه دائمی در دریاچه وجود ندارد. تاجران محلی با کمک قایق‌های خود به تجارت معمول خود در این بازار شناور می‌پردازند. آن‌ها در حالت چهارزانو در جلوی قایق خود پارو می‌زنند و با استفاده از ژاکت‌های بلند خود را از سرمای بیرون محافظت می‌کنند.

این بازار فروش انتخابی یا جزئی اقلام را تشویق نمی‌کند. به جای آن بر فروش عمده تمرکز دارد. اقلام برای فروش شامل گوجه فرنگی، هویج، شلغم، سبزیجات برگ دار و نادر و معروف (ریشه نیلوفر آبی، خوراکی لذیذ در دره کشمیر) است که همگی در اکوسیستم غنی این تالاب کاشته شده‌اند. گل‌های محبوب کشمیر نیز در این بازار تولید و عرضه می‌شود. جمعیت زیادی از فروشندگان و دستفروشان در شلوغی روز وجود دارد، و با رسیدن ساعت هفت صبح، جمعیت ناپدید می‌شود و مکان خاموش می‌شود که گویی بازار هرگز وجود نداشته است. سبزیجاتی که پس از معامله و مبادله باقی می‌ماند به بازارهای خیابانی منتقل می‌شود.

* نویسنده: اوین علی

عکاس: بشارت آخون

کد خبر 5426738

منبع: مهر

کلیدواژه: کشمیر دریاچه قایق سبزیجات هندوستان پاکستان صفحه اول روزنامه ها دکه روزنامه صفحه اول روزنامه های ورزشی صفحه اول روزنامه های اقتصادی پادکست صفحه اول روزنامه های استان ها کشمیر سپاه پاسداران انقلاب اسلامی هندوستان پاکستان امام علی ع حسین شریعتمداری سبک زندگی انقلاب اسلامی ایران بازار شناور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۸۷۲۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت دریایی در خزر فعلا ممنوع

هواشناسی مازندران با صدور هشدار نارنجی، فعالیت در خزر را ممنوع اعلام کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، احمد اسدی؛ معاون توسعه و پیش بینی هواشناسی  مازندران در جمع خبرنگاران گفت: هواشناسی دریایی با صدور هشدار نارنجی فعالیت در خزر را ممنوع اعلام کرد که این ممنوعیت  از اوایل وقت دوشنبه 17 اردیبهشت تا اوایل وقت چهارشنبه 19 اردیبهشت است.

وی افزود: به دلیل وزش باد شدید و مواج شدن دریا و بارش باران همه فعالیت‌های دریایی ممنوع اعلام شد.

معاون هواشناسی مازندران بیان کرد: اوج شدت وزش باد از اوایل وقت دوشنبه و افزایش موج هم از دوشنبه خواهد بود.

معاون توسعه و پیش بینی هواشناسی  مازندران با بیان اینکه بیشینه سرعت وزش باد تا 17 متر بر ثانیه می رسد خاطرنشان کرد: ارتفاع موج قابل ملاحظه تا 1.7 متر (5/6 پا) و بیشینه ارتفاع موج تا 2.7 متر (8/9 پا) پیش بینی شده است.

اسدی با هشدار به شناورهای کوچک گفت: فعالیت همه شناور‌های کوچک و متوسط و شناور‌های صیادی در دریای خزر ممنوع است.

وی افزود: احتمال غرق شدن شناگران و  شناور‌های کوچک و متوسط وجود دارد و در معرض خطر بودن شناور‌های صیادی، پاره شده تور‌های صیادی و  خسارت به تاسیسات دریایی و آسیب به قفس پرورش ماهی از عواقب این سامانه دریایی است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • روزتان را با غذاهای پرانرژی آغاز کنید
  • اگر می‌خواهید انرژی تان زیاد شود این خوراکی‌ها را ناشتا بخورید!
  • سبزیجات در مدار گرانی+جدول
  • فعالیت دریایی در خزر فعلا ممنوع
  • ۱۰ ماده غذایی که به شما در سفر به سوی کاهش وزن کمک می‌کنند
  • پخت یک غذا با بادمجان و سبزیجات توسط زوج مسن غارنشین افغان (فیلم)
  • این مواد خوراکی استخوان‌های بدن را تقویت می‌کنند
  • یک کشته و چهار زخمی در حمله به کاروان نیروی هوایی هند در کشمیر
  • چگونه به فاسیولا مبتلا می شویم؟
  • اتصال ۵ رود به دریاچه ارومیه