Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-06@15:34:47 GMT

عکس/معجزه سبزیجات قرمز رنگ

تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۵۲۹۱۴۲

عکس/معجزه سبزیجات قرمز رنگ

بر اساس تحقیقات برخی سبزیجات خواص ضدسرطانی بالایی دارند که متخصصان مصرف آن را توصیه می کنند. ناطقان: رنگ‌های قرمز تیره در برخی گیاهان وجود دارد که حاوی مواد مغذی طبیعی با منشا گیاهی به نام آنتی‌اکسیدان‌ها، ویتامین‌ها و مواد معدنی هستند و از ابتلا به سرطان، بیماری‌های مزمن و تقویت سیستم‌ایمنی بدن جلوگیری می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سبزیجات قرمز رنگ سرشار از لیکوپن و آنتوسیانین هستند، لیکوپن آنتی‌اکسیدانی است که در کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی موثر است همچنین در حافظت از چشم‌ها، مبارزه با عفونت و آسیب‌های ناشی از دود  نقش دارد، آنتوسیانین نیز در حافظت از کبد، بهبود بینایی، کاهش فشار خون و التهاب  مفید  است و سبزیجات قرمز رنگ فواید زیادی دارند اما بررسی های آماری نشان می‌دهد که ۹۵‌درصد از بزرگسالان به اندازه کافی این سبزیجات را مصرف نمی‌کنند.
کلم قرمز حاوی آنتوسیانین است؛ این آنتی‌اکسیدانی قوی موجب می شود خطر ابتلا به اختلالات مغزی، سرطان و بیماری‌های قلبی‌وعروقی را کاهش پیدا کند،  مصرف روزانه یک فنجان کلم قرمز، ۸۵‌درصد از میزان نیاز روزانه به ویتامین C را تامین می‌کند افزون بر این تامین‌کننده ۴۲‌درصد از میزان احتیاج بدن به ویتامینK بوده و ۲۰‌درصد از  احتیاج روزانه هر فرد به ویتامین A را تامین می کند.
فلفل قرمز تند حاوی کپسایسین بوده که در کاهش درد موثر است همچنین این نوع فلفل ترکیبات ضد سرطانی دارد و مصرف یک اونس فلفل قرمز تند تامین کننده دو سوم نیاز بدن به ویتامین C بوده و افزون بر این منبع خوبی از منیزیم، مس و ویتامینA نیز است.
تربچه غنی از ویتامین C، فولات و پتاسیم است همچنین فیبر موجود در آن، برای مدت طولانی موجب می شود که فرد احساس سیری کند، مصرف تربچه منجر به افزایش باکتری‌های مفید روده برای سلامت دستگاه گوارش می شود.
پیاز قرمز حاوی سولفید آلیل بوده و  در مبارزه با سرطان و بیماری‌های قلبی بسیار مفید است، سبزی‌های خانواده پیاز سرشار از مواد شیمیایی گیاهی به منظور تقویت سیستم ایمنی بدن، کاهش کلسترول و حمایت از کبد هستند همچنین مصرف پیاز به بهبود عملکرد روده با  حمایت‌ باکتری‌ها کمک می کند.
چغندر در زمره سبزیجات سرشار از  آنتی‌اکسیدان و منبع بزرگ پتاسیم، فیبر، فولات، ویتامین C و نیترات‌ قرار دارد، تحقیقات نشان داده است که سبزیجات با ریشه خاکی در کاهش فشار خون، بهبود جریان خون و افزایش استقامت ورزشی نقش موثری دارند، نوشیدن آب چغندر نیاز روزانه هر فرد  به ویتامین‌های C، K و A را تا میزان زیادی تامین می‌کند.
فلفل قرمز دلمه‌ای این سبزی شیرین دوز روزانه ویتامین A را تامین می‌کند ضمن اینکه سه برابر بیشتر از میوه‌های خانواده مرکبات حاوی ویتامین C است. یک عدد فلفل قرمز تنها ۳۰ کالری دارد و مصرف آن، یک انتخاب عالی برای تقویت سیستم‌ایمنی بدن و درخشندگی پوست است. غلظت بالای ویتامین Cموجود در این فلفل از بدن در برابر عفونت‌ها محافظت می‌کند.
گوجه‌فرنگی منبع بزرگ لیکوپن، ویتامین C و پتاسیم شناخته می‌شود. بر اساس گزارش موسسه ملی بهداشت ایالات متحده، حدود ۸۵‌درصد از لیکوپن موجود در رژیم غذایی از طریق گوجه‌فرنگی تازه و محصولات آن تامین می‌شود.


منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: سبزیجات قرمز رنگ ، سرطان ، خواص ضدسرطانی

منبع: ناطقان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۲۹۱۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عوارض مصرف زیاد پنیر

 

به گزارش تابناک ،خوراکی پنیر در تمام انواع و شکل ها خوشمزه به نظر می رسد و احتمالاً شما حداقل یک نوع از آن را بیشتر می پسندید .

عصرایران  نوشت: اما به نظرتان آیا مصرف روزانه پنیر خطرناک است و نباید این عادت را داشته باشیم؟

فواید مصرف پنیر به شکل و میزان صحیح
به گزارش نمناک، علاوه بر آنچه در مطلب خواص پنیر خواندید، خوردن پنیر میتواند به چند دلیل برای شما مفید باشد:

رساندن پروتئین به بدن
در هر وعده پنیر بین ۵ تا ۷ گرم پروتئین وجود دارد. در صورتی که یک تخم مرغ ۶ گرم پروتئین دارد و این موضوع نشان می‌ دهد که پنیر تا چه حد پروتئین بالایی دارد و مهمتر از همه این که مواد مغذی آن زیاد است و شما را سیر نگه می دارد.

افزایش کلسیم بدن
یک قاچ از پنیر تقریباً ۱۵۰ الی ۳۰۰ میلی‌ گرم کلسیم دارد و اکثر افراد با استفاده از پنیر؛ کلسیم بدن خود را تامین می‌ کنند و در نتیجه می توانید بفهمید که این ماده چقدر خاصیت دارد و می تواند برای سلامت استخوان هایتان مفید باشد.

تامین ویتامین، مواد معدنی و پروبیوتیک
اصلا نباید تعجب کنید، زیرا پنیر حاوی مقدار زیادی ویتامین آ است که نه تنها برای سلامت چشم اهمیت دارد، بلکه خواص آنتی اکسیدانی هم دارد. همچنین ویتامین ب ۱۲ به عنوان یک ماده کلیدی در آن وجود دارد و حاوی فسفر است که به رشد عضلانی می پردازد و وضعیت بدن شما را بهبود می‌ بخشد. مهم تر از همه اینکه پروبیوتیک نیز دارد.

معایب مصرف روزانه پنیر
خوردن زیاد پنیر مضراتی برای شما به همراه دارد:

وارد کردن مقدار زیادی سدیم به بدن
یک قاچ از پنیر ۴۵۰ میلی گرم سدیم دارد و در نتیجه این مقدار بسیار بالاست و باید مراقب باشید که خیلی در مصرف آن زیاده روی نکنید، زیرا اگر سدیم بالا برود، احتمال ابتلا به مشکلات جسمانی از جمله مشکلات قلبی بالاتر خواهد رفت‌.

وارد کردن مقدار زیادی چربی اشباع شده
چربی اشباع شده چربی است که نباید در مصرف آن زیاده ‌روی کنید. اما اگر هر روز پنیر بخورید، احتمال اینکه این ماده در بدن تان خیلی زیاد شود، افزایش پیدا می‌ کند و این موضوع اصلا خوب نیست.

دیگر خبرها

  • اگر می‌خواهید انرژی تان زیاد شود این خوراکی‌ها را ناشتا بخورید!
  • خواص گیاه معجزه گر شنگ و روش مصرف آن
  • این مواد خوراکی استخوان‌های بدن را تقویت می‌کنند
  • چگونه به فاسیولا مبتلا می شویم؟
  • فلفل قرمز: ادویه جدید دنیای مد! (عکس)
  • عوارض مصرف بیش از حد ویتامین D
  • راه های افزایش گلبول های قرمز
  • بهترین زمان استفاده از ویتامین‌ها چه ساعتی است؟
  • (تصاویر) معجزه معماری در اسلو؛ آپارتمان‌های سازگار با محیط زیست!
  • عوارض مصرف زیاد پنیر